Zelftests & Quizzen

Zelftests

De online zelftesten van Mevrouw Spectrum geven een globaal beeld van jouw psychische klachten. Door een kritische blik te hebben op je eigen gedrag, leer je niet alleen jezelf beter kennen: je krijgt ook meer inzicht in wat jouw behoeften en kwaliteiten zijn.

De testen zijn gratis en geheel anoniem. Jouw antwoorden worden niet opgeslagen waardoor niemand jouw resultaten kunt inzien. Na de laatste vraag zie je direct de uitslag, hiervoor hebben we geen gegevens (zoals e-mailadres) van je nodig.

AQ-test

Heb ik autisme? Doe de Autism-Spectrum Quotient Test (AQ-test) en kom erachter of jouw klachten mogelijk verband houden met een autisme spectrum stoornis (ASS).

Voel je je vaak neerslachtig, somber en lusteloos? Misschien dat er sprake is van een depressie. Doe de anonieme test en krijg een duidelijker beeld van jouw klachten.

Hoe vaak ben jij angstig en in hoeverre beïnvloed dat jouw leven? Met deze test krijg je een indicatie of er sprake kan zijn van angststoornis.

Heb je vaak een gevoel van rusteloosheid en vertoon je impulsief gedrag? Doe dan onze online zelftest. Houd het vol tot het einde van de test, want alleen dan zie je jouw uitslag.

Beginnen jouw benen al te beven wanneer je alleen al denkt aan een verjaardagsfeest of het spreken voor een groep? Doe dan de online zelftest en kom erachter of er sprake is van een sociale fobie of angst.

Heb je een vermoeden dat jouw klachten verband houden met een persoonlijkheidsstoornis? Doe de test en kom erachter. Na afloop zie je direct jouw resultaat en advies.

Slaap is o.a. belangrijk voor herstel, concentratie en ons stressniveau. Maar hoe goed slaap je eigenlijk? Kom het met deze online slaaptest binnen 3 minuten te weten.

Quizzen

Kan autisme worden veroorzaakt door bijv. emotionele verwaarlozing of het BMR-vaccin? Test je kennis met deze quiz en kom erachter of je een autisme-expert bent.